NIEUW: MASSAGE OP JOUW FEEST!

 

 

 

Chinese hoofd-nek-en schoudermassage:

 

De Chinese hoofd-nek-schoudermassage is een onderdeel van de Tuina-massage. Dit is een therapeutische massage waarbij manueel de acupunten en meridianen gestimuleerd worden. Meridianen zijn een soort kanalen waardoor energie in ons lichaam stroomt. Elke meridiaan staat in verbinding met een orgaan. Het doel is om de circulatie van de levensenergie (qi) te bevorderen en in balans te brengen voor een lichamelijke en geestelijke gezondheid. Door middel van drukpunt massagetechnieken wordt er diep ingewerkt op weefsels, acupunten en meridianen. De levensenergie gaat stromen, de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en gifstoffen worden afgevoerd. Deze massage wordt normaal op de kledij gegeven, dus zonder olie. De massage is ook beschikbaar voor kinderen vanaf 6 jaar, vooral kinderen met ADHD kunnen hierbij baat hebben.

 

 

Ontspanningsmassage:

Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Bij een ontspanningsmassage wordt zachter en meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt. Behandeling van het hoofd is hierbij niet los te zien van die van het lichaam.

 

 

 

Hot Stone massage:

Hot Stone massage is een massage met warme stenen die het lichaam totaal ontspant. 

Bij deze massage wordt gewerkt met stenen die opgewarmd worden tot een temperatuur van ongeveer 45 °C. De warmte afkomstig van de stenen geeft een diepe relaxatie, terwijl het gewicht van de stenen een druk doet ontstaan dat een ˜stretching effect" heeft op de spieren.

De thermodynamica (de combinatie van warmte en beweging), maakt dat de massage dieper in het spierweefsel inwerkt. Bovendien vergroot het gebruik van warmte het gevoel van welzijn en geborgenheid.

Een Hot Stone massage is bij uitstek aangeraden bij aandoeningen als stress, spier-problemen, spanningen, vermoeidheid, gewrichtsproblemen, slechte doorbloeding, enz.. Ook bij fibromyalgie en spijsverteringsproblemen kan Hot Stone massage soelaas bieden.

 

 

 

Wellnessmassage:

Een combinatie van ontspanningsmassage en hot stone massage

Magnesium massage

Massage met een zalf van magnesium.

Magnesium is een essentieel mineraal dat nodig is voor een goede gezondheid. Enkele voordelen van magnesium zijn: Verhoging sportprestaties, bestrijdt depressie, kan de bloeddruk verlagen, ontstekingsremmend.

 

Sportmassage:

Sportmassage is een samengesteld geheel van handgrepen op een ontbloot en ontspannen lichaamsdeel. De handgrepen worden uitgevoerd met de onbedekte hand met het doel om de lichamelijke conditie te verbeteren, te bestendigen en/of eventuele nadelige gevolgen van de sport weg te nemen of deze zo min mogelijk te doen voelen.

 

 

 

 

 

Kindermassage (3j-12j):

Kindermassage is een liefdevolle massage waarin niet zozeer ingewerkt wordt op de spieren, maar waarbij het ervaren van zachte aanrakingen centraal staat. Het versterkt de band tussen ouder en kind en zorgt voor een diepe ontspanning. Masseren stimuleert ook de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van het kind en de natuurlijke afweer wordt versterkt. Kindermassage helpt kinderen beseffen waar hun lichaam eindigt en de buitenwereld begint. Hierdoor leren ze om grenzen te stellen en dat ze uniek zijn met als gevolg dat ze meer zelfvertrouwen en eigenwaarde krijgen. Kindermassage helpt kinderen om hun kracht te ontdekken!

Belangrijk is dat er altijd één van de ouders aanwezig mag zijn. Zeker bij jonge kinderen is het niet evident om 10 tot 20 minuten stil te blijven liggen. Hierom wordt er bij de kleintjes ook op een speelse manier gewerkt. Wanneer het kind niet meer wil of het niet meer leuk vindt, wordt er ook onmiddellijk gestopt met de sessie.

                   

BTW nummer: BE 0687.519.667